Program


Szakítani fogunk

Szakítani fogunk

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 28. csütörtök, 20:00

Talán ő az igazi. Csak nem a megfelelő időben… Szakítani fogunk.

Improvizált színházi előadás egy párkapcsolat folyamatáról és utóéletéről. Nem a szakítás közvetlen előzményéről, hanem arról: hogyan ünnepeljük egy kapcsolat teljes egészét, beleértve a döntést is, hogy utunkat nem együtt folytatjuk. A történet végkimenetele nem meglepetés: szakítani fogunk. De a módja és az eredete foglalkoztat minket. Hogyan jut elkét ember az elválásig? Hogyan lehet mindezt szeretetteljesen csinálni? Lehet? Hogyan hozzuk meg a döntést, hogy holnaphoz két évre a másik ember szavak helyett már csak összetett mondatokból fogja tudni, mi van velünk, ha jön a kérdés: hogy vagy?

Az improvizált előadásban arra keressük a választ, hogyan lehet egy hosszú, évekig tartó kapcsolatot tisztességgel eltemetni. A karakterekkel találkozunk hétköznapi pillanataikban, az első randin, 15 évvel a szakítás után vagy új kapcsolataikban. Megkeressük azokat a szokásokat, amiért egymásba szerettek, és amik később az őrületbe kergetik őket.

A hagyományos színházi formáktól eltérően az előadás folyamán a közönség is bekapcsolódhat az eseményekbe. Ez azonban sohasem kötelező. Az improvizációs műfajhoz hűen, a nézővel közvetlen párbeszédet folytató, interaktivitással tűzdelt előadás.

Keith Johnstone improvizációs technikájával dolgozó előadás, amelyet Andrew Hefler rendezett.

Előadják: Arany Brigitta és Somhegyi György

Zene: Badics Márk

 

Jegyár: 5.000 Ft

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az Osztrák-Magyar Haydn Zenekar mind munkássága fontos fejezetei.

Ajánló


Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon…

ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!