Program


Ringató - 2024

Ringató - 2024

A Ringató egy családi művészeti nevelési program Horváth Zsuzsi vezetésével.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 25. csütörtök, 10:15

Ringató egy családi művészeti nevelési program Horváth Zsuzsi vezetésével.

A MODEM multimédia-termében hetente csütörtökönként tartott foglalkozások célja a zenei élménynyújtás, hogy a részt vevő felnőttek és gyerekek egyaránt átéljék a közös játék és éneklés örömét.

A Ringató nem műsor, nem előadás, a résztvevőkkel együttműködésben születik meg egy-egy foglalkozás élménye. A programsorozat segít a szülőknek a zenei nevelés technikáinak elsajátításában. A kicsik érdeklődésének korai életszakaszban való felkeltése egyúttal érzékennyé, fogékonnyá teheti őket a művészetek iránt.

Ajánlatunk


A német ifjúsági irodalom egyik legnépszerűbb műve, Otfried Preuβler Krabat című regénye lebilincselően izgalmas történet barátságról, közösségről, varázslatról és felnőtté válásról. A filmen és színpadon is többször feldolgozott, klasszikus történet vadonatúj bábszínházi adaptációját Kali Ágnes és Hegymegi Máté írja.

Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

A belga jazzélet színe-java mutatkozik be ezen a kétrészes estén. Hazája vezető big bandje, a Brussels Jazz Orchestra, legkiemelkedőbb gitárosa,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!