Program


Aktuális előadások



Slam poetry a Pi Slam szervezésében a Kristály Színtéren!

Mi a Slam Poetry?  Előadói-költészeti műfaj, a név az 1980-as évek Chicagojából ered, de épít a sámán költők, trubadúrok, lángoszlop költők hagyományára is. A SlamPoetry események  bemutatókból, open mic produkciókból és versenyből állnak.

Szabályai: Bárki felléphet előzetes jelentkezés útján, saját írással, saját előadásban, kellékhasználat nélkül (kivéve telefon, papír, ha nem fejből mondod), meghatározott időkereten belül (nálunk az ajánlott idő 3 perc 15 mp, de 5 percig folytatható)

Miből építkezik? Közéleti eseményekből,  saját sztorikból vagy élményekből,  a popkultúrából, trash-ből, illetve a közönséggel való interakcióból.  A slammer feladata, hogy hatást váltson ki a közönségből.

Kik vagyunk?
A Pi Slam nevet 2021 óta viseli a közösségünk, de már 2016 óta szervezünk rendszeres havi slam poetry klubot. Versenyeink általában kétfordulósak, és közönségszavazásra épülnek: ilyenkor 9-en versenyeznek, és 3 slam elhangzása után szavaz a közönség arról, hogy melyik produkció tetszett a legjobban.

Hogyan jelentkezz előadónak?
Keresd meg a Pi Slam Facebook oldalán az eseményt, és írj be oda egy posztot, vagy küldj egy emailt a pislamproductions@gmail.com címre, de mindkét esetben  jelezd, hogy versenyre vagy open mic-ra jelentkezel.

Időpont: május 30.

Helyszín: Kristály Színtér

Ajánló


A JimJam csatornán hatalmas sikerrel futó ismeretterjesztő mesesorozat egyfelvonásos színpadi show-val, varázslatos hangulattal és látványelemekkel vár mindenkit, ahol a nevetés…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!