Program


Duruzsol az erdő

Duruzsol az erdő

Zenés mesejáték két felvonásban a madarak és fák napja alkalmából
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: május 10. péntek, 17:00

A zene, az ének, az élő hangszeres előadás, a beszéd, a mozgás, a színpadi jelenlét, egyszóval a duruzsolás szerves része az egész történet mondanivalójának és üzenetének.

Az erdőben élő apró lények világa varázslatos, sokhangú és sokszínű, létezésük pedig bölcsen elrendezett. Lepkés Lulu, a történet főhőse talán nem vágyott másra egész életében, mint hogy megtalálja saját énekhangját. Társak, bölcs, tanítók, ellenlábasok, ármánykodók, gőgösök és szeleburdik segítik őt Erdőalján a duruzsoló-verseny felé vezető úton.
Hogy mégis mit takar a duruzsolás, és hogyan kell helytállni az erdő apraja-nagyja között a híres duruzsoló-versenyen? Megtudhatjuk Bolhabaráttól, Teknős Tófitól, Sáska Sanyitól, Tücsökmankótól, Pókanyótól, Darázsapótól, a Poloskaikrektől és nem utolsósorban Rasztafáritól.

9 éves kortól ajánlott.

Ajánlatunk


Eberhard Streul darabja nyomán Magyar szöveg: Parti Nagy Lajos

Liliom, a „szerethető csirkefogó”. Liliom, a „külvárosi hintáslegény”. Liliom, a „kallódó életművész”. A „proletár”. Az „áldozat”. Az „asszonyverő”… Molnár Ferenc talán legjobb színdarabja számtalan értelmezésben került már bemutatásra.

Giuseppe Verdi RIGOLETTO Opera három felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!