Program


Aktuális előadások



Ha Kapolcs óta arra vársz, hogy végre újra a családdal jöhess egy Momentán-előadásra. Ha újra meg újra felmerül benned a kérdés, vajon mikor hozhatnád el a 8-10-13 éves gyereket RögvEstre... Most eljött a te időd!

A visszajelzéseitek alapján arra jutottunk, hogy a délutáni RögvEsteket mostantól minden páros hónapban családi előadássá alakítjuk. Ez azt jelenti, hogy mind nyelvezetében, mind tematikájában a fiatalabb korosztály számára is élvezhető, befogadható előadásokat játszunk.

Az esti előadásainkkal kapcsolatban sokszor merül fel a kérdés, hogy vajon 14-16 év alatti gyereket hozhattok-e, és mindig az a válaszunk, hogy rátok bízzuk a döntést, de nem tudjuk garantálni, hogy “gyerekbarát” lesz az előadás. A családi RögvEstre viszont bátran eljöhet a család apraja-nagyja, mert a téma, a hangulat, a lendület mind-mind családbarát lesz.

Ajánló


GYŐRI TÁNC- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZETI ÁLTALÁNOS ISKOLA, SZAKGIMNÁZIUM ÉS KOLLÉGIUM KONCERTVIZSGA 2024

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!