Program


Aktuális előadások



Beleznay Endre és Magyar Attila ötleten alapján a színdarabot írta: Kövesdi Miklós Gábor és Ürmös Zsolt

Hogyan lesz egy hétköznapi könyvelőből túszejtő? Az egyik nap még a megszokott kis életét éli, a másik nap meg arra ébred, hogy túszul ejtett kétszáz embert, és mesterlövészek célkeresztjébe kerül. Reményi Oszkár (Magyar Attila) színre lépésekor a közönség tagjai még nem sejtik, hogy a világ legviccesebb túszkomédiájában hamarosan ők lesznek a túszok, akiken csak Tarnavölgyi Üzgür (Beleznay Endre) túsztárgyaló-celebritás tud segíteni...

Történetünk másik szereplője ugyanis a magyar-török származású Tarnavölgyi Üzgür, az ország leghíresebb túsztárgyalója. A bekattant könyvelő esete egyszerű rutinfeladatnak tűnik számára, ám ez az ügy más, mint a többi.

A végletekig kiélezett helyzetben Oszkár és Üzgür rájönnek, hogy sokkal több közös van bennük, mint azt először gondolták.
Ha szokatlannak találja a darab műfaját – túszkomédia -, nem véletlen, mivel ezt a fogalmat mi alkottuk meg, erre a rendhagyó produkcióra!

Szereplők:
Tarnavölgyi Üzgür - Túsztárgyaló és médiasztár..................... Beleznay Endre
Reményi Oszkár - Könyvelő és túszejtő.................................. Magyar Attila

Ajánló


Szerelmi háromszögek, nercbundák, hiányos öltözetű hölgyek, ablakon kirepülő ruhadarabok, totális téboly. Mindez London legelegánsabb szőrmeszalonjában, kizárólag a felhőtlen szórakoztatás érdekében!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!