Program


Férfiak, nők, Fellini
3

Férfiak, nők, Fellini

Férfiak, nők, Fellini – A Miskolci Balett előadása  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 26. szerda, 19:00

Vannak filmek, amelyek beépülnek életünkbe, hiába változik az idő, az ízlés és a technika, kopás-mentesen szépek maradnak, akárcsak legigazabb emlékeink. A huszadik század közepe Olaszországának kis falvai között utazgató, durva vándor-mutatványos és az őt elszántan követő fiatal leány története egész biztosan megragad bennünk. Még ha csak úgy véletlenül nézzük is meg ezt a megrázó, mégis felemelő történetet, a bolondos, csupa lélek Gelsomina, az erőszakos, durva, érzelmeket megvető Zampanó, és a mindentudó Bohócról, aki megtanítja Gelsominát arra a bölcsességre, hogy minden létezésnek értelme van itt a földön.

A korszakalkotó olasz filmrendezőnek, Federico Fellininek emléket állító táncelőadás keretében a Miskolci Balett táncosai a férfi és női kapcsolatok rejtelmeibe kalauzolnak bennünket. Hogyan kerülnek egymás mellé az emberek? Milyen hatalom hatására maradnak együtt, és miért távolodnak el egymástól? A szorongás, a bizalmatlanság, a félelem, milyen kapcsolatokat szül?
És honnan származik az a mágikus valami amit szerelemnek nevezünk.

Zene: Giovanni Sollima

Ajánlatunk


Poirot nyomozó kényelmes hazaútra vágyik a legendás, káprázatos Orient Expresszen. Csakhogy az előkelő útitársak között akad valaki, aki nagyon gyanús. Annyira gyanús, hogy bele is hal. A gyilkos pedig közöttünk van, hölgyeim és uraim… és nem is biztos, hogy egyetlen áldozattal beéri.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Három budapesti színész egy – azóta bezárt – színház Trianonról szóló díszelőadásán külhoni, délvidéki kollégákkal találkozik a nyílt színen. A drámaivá váló beszélgetés során egymásnak szegezik fájdalmaikat és gyanakvásaikat, a többség nem tudja megérteni a kisebbséget, a kisebbség nem tudja tolerálni azt, hogy a többség nem érti, de a többség nem érti..

Ajánló


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!