Program


Érték Trend Talk Show

Érték Trend Talk Show

Érték Trend, művészeti és magánéleti talk show R. Kárpáti Péter színművésszel. Showszóró, Némedi – Varga Tímea, színművésszel.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 14. kedd, 18:00

Győrben, a Hild József Építőipari Szakközépiskolában érettségizett. 1988-ban diplomázott, a Színház- és Filmművészeti Főiskolán. A Békéscsabai Jókai Színházhoz szerződött, majd 1989-1994 között a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház tagja volt. Zenés és prózai darabokban egyaránt, nagy sikerrel játszott, illetve játszik a mai napig. Megnyerő megjelenése, mókás, vidám természete, élet szeretete különösen predesztinálja vidám, életigenlő előadások különböző szerepeire.

Több filmben és filmsorozatban játszott, a tévében és a mozikban egyaránt. A mai napig ír és írt show-forgatókönyvet, a Magyar Rádiónak, kabaré jeleneteket és komplett sorozatokat különböző színházaknak, és rendez is.

1998-tól 2012-ig játszotta a Barátok közt sorozat egyik főszereplőjének, Berényi Andrásnak a szerepét. Ez az időszak különösen jelentősnek mutatkozott szakmai kiteljesedésében.

Rendezvények, fesztiválok műsorvezetője.

1997-től pedagógiai tevékenységet folytat; színházi és mediális szakemberek képzésében vesz részt.

2010-től elindítja "Igyon egy kávét kedvencével" c. beszélgető műsorát a Fonyódi Feng Shui Galériában.

Több jótékonysági akció kezdeményezője, közreműködője.

2012-ben "Péter könyve" címmel önéletrajzi témájú könyve jelenik meg.

2013-tól ismeretterjesztő dokumentumfilm-sorozat készítésébe kezd, "Élet az élet után" címmel, a magyarországi halálközeli élmények jelenségköréről.

2014/15-ben megjelenik két kötete, s televíziós műsort is indít a fenti témával

Ajánlatunk


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!