Program


Adorján tortája – A Katáng zenekar koncertje
3

Adorján tortája – A Katáng zenekar koncertje

Mesebeli történet két kismanóról, akik elhatározzák, hogy tortát sütnek testvérük, Adorján születésnapjára.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. december 6. kedd, 10:00

A Katáng zenekar 2005-ben, Vácon alakult azzal a céllal, hogy új, sajátos hangzásvilággal szólítsa meg a gyerekeket. Ez, a “katángos” zenei világ több forrásból táplálkozik: magába olvasztja a kelta zene, a magyar népzene és a klasszikus zene elemeit. Az így nyert ötvözet a mesék birodalmát idézi. A hangulat megteremtésében központi szerepet játszik a kelta hárfa állandó jelenléte.

A zenekar kiemelten fontosnak tartja a gyerekközönség animálását, bevonását a zenélésbe, a belső képek fejlesztését a zene által. Ezáltal a gyerek alkotóként vesz részt a koncerteken, a zenét beépíti magába s nem “csak” kívülállóként hallgatja. Ennek köszönhetően minden egyes koncert új kalandot jelenthet számára.

 

Ajánlatunk


Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

A száz évvel ezelőtt játszódó történet egy ukrajnai, zsidók és oroszok lakta faluban játszódik. Tevje, a tejesember és felesége, Golde egy olyan világ őrzői, melyet a közösség és vallás előírásai határoznak meg. Lányaik azonban már saját kezükbe akarják venni az életüket, szerelemből akarnak férjhez menni.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Ajánló


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!